Мемори матрак Cortina

Мемори матрак CORTINA

Матрак Cortina e съставен от 3 различни слоя, всеки изпълняващ определена функция. Най-мекият слой е от релефна мемори пяна със 7 обособени зони, той придава микро-масажиращ ефект за подобряване на кръвообращението. Средния слой е със средна плътност и поддържа перфектно тялото ви, а последният е най-твърд и осигурява ортопедичната опора според изискванията на медицината.

Предимства:
 • Мемори пяна I-FO @ M THERMO Orsa Foam
 • 3 слоя за съвършено ниво на опора и комфорт
 • 7 профилирани диференцирани зони на комфорт
 • Памучен сваляем калъф с Алое Вера. 3D дишащи ленти
 • 100% Произведен в Италия
 • 16 години гаранция
От къде да купя?

Подробности за матрака

Мемори пяна I-FO @ M THERMO Orsa Foam I-FO @ M-Thermo е терморегулираща пяна, създаваща идеален микроклимат в областите на контакт с тялото. Този тип пяна се произвежда с помощта на технологията: "Phase Changing Material" микросфери. Тази технология е базирана на интелигентни топлинни акумулатори, които се възползват от физическото явление на фазов преход за усвояване на латентните топлинни потоци с цел съхраняване на голямо количество енергия, като същевременно поддържат постоянна температура и връщат топлина по време на последващо понижаване. Така тези, които спят на матрак с такъв материал всъщност може да се насладят на по-спокоен, полезен и здравословен сън . Матрак Cortina e съставен от 3 различни слоя , всеки изпълняващ определена функция. Най-мекият слой е от релефна мемори пяна със 7 обособени зони, той придава микро-масажиращ ефект за подобряване на кръвообращението. Средния слой е със средна плътност и поддържа перфектно тялото ви, а последният е най-твърд и осигурява ортопедичната опора според изискванията на медицината. Тъканта на покритието, използвана при производството на този матрак се състои от милиони микрокапсули , съдържащи есенция на алое вера, и трансформиращи го в носител на баланс на дух и тяло. Алое верата е известно с аналгетичната си сила, бори инфекции, и е богат на витамини и минерали, които имат лекуващо въздействие и действат в синергия, за да осигурят естествено допълнение към биологичните нужди на човешкото тяло. Мукополизахаридите на алое верата и техните ензиматични действия, не само гарантират забележително бързо възстановяване  , но и чрез аминокиселините имат ревитализиращо   и антистресово въздействие.
 • Съвършеният италиански продукт 2italian-flag
 • Височина: 22 cm
 • Типология: Анатомически със седем зони на комфорт
 • Плътност: Средна твърдост - препоръчва се за лица между 10 и 130 килограма
 • Memory пяна I-FO @ M THERMO Orsa Foam: 5 см (50 кг / m³) - мека
 • Пяна на водна основа - средна твърдост: 30 кг / m³
 • Пяна на водна основа ELASTMED - твърда:: 30 кг / m³
 • Външен калъф: Високо технологична 3D дишаща материя с цип по периметъра.
 • Вътрешен калъф: Свалящ се хастар, подходящ за машинно пране.

Препоръчваме за

болки в кръста и гърба
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
ишиас
ПРЕВЪЗХОДЕН ЕФЕКТ
лумбален радикулит
ПРЕВЪЗХОДЕН ЕФЕКТ
дископатия
ПРЕВЪЗХОДЕН ЕФЕКТ
болка във врата
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
болки в ставите
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
безсъние
ПРЕВЪЗХОДЕН ЕФЕКТ
крампи
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
проблеми с кръвното налягане
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
алергии към домашен прах и акари
ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ

Сертификати

Този матрак е100% Произведен в Италия. Суровините използвани за производството на нашите матраци са изцяло произведени в Италия от високо специализирани италиански фирми.
Този сертификат гарантира благоприятното влияние на матрака върху вашето здраве. Матракът се препоръчва от специалисти в областта.
Всички използвани за изработването на тези матраци материали са сертифицирани с Oeko Tex, сертификат, удостоверяващ пълното отсъствие на вредни и опасни вещества за здравето във вътрешността на продукта.
CertiPUR е доброволна програма за тестване и сертифициране, свързано с устойчивостта на околната среда, безопасността и здравето.  Закупувайки матрак с логото CertiPUR Вие си гарантирате, че съдържанието на пяната спазва стриктни спецификации на CertiPUR.  

Характеристики на модела

16 години гаранция

16 години гаранция

Мемори пяна

Мемори пяна

Без пружини

Без пружини

Антиалергичен

Антиалергичен

Двулицев

Двулицев

Независими опорни точки

Независими опорни точки

Дишащ

Дишащ

Термочувствителен

Термочувствителен

Антиакарен

Антиакарен

Анатомичен

Анатомичен

111Размери и цени

*Цените са каталожни, преди прилагане на актуалната промоционална отстъпка за месеца

  82x190 144x190 164x190 90x200 140x200 160x200 180x200
Cortina 22 см.

575.00

1112.00

 1142.00

 682.00

 1010.00

1142.00

 1275.00